Norsk Tipping lanserte Liveoddsen i 2012

For å gi norske oddsspillere muligheten til å spille på håndball-, fotball- og ishockeykamper mens kampene foregår, lanserte Norsk Tipping i forkant av Fotball-EM 2012 Liveoddsen. Med Liveoddsen ble det mulig å satse penger på for eksempel hvem som vinner, hvilket lag som scorer neste mål, hvor mange mål det blir i kampen totalt og en rekke andre hendelser. Oddsen oppdateres kontinuerlig, og tilbakebetalingsgraden ligger på rundt 90 prosent. Langoddsen ble innført allerede i 1994. Langoddsen – det begynner å bli noen år gammel!

Passer best for den som er god til å «lese» kampene

Liveoddsen passer best å spille på for den som er flink til å lese utviklingen i en kamp, og aner hva som kommer til å skje videre. Det er en fordel å kjenne omstendigheter rundt kampen som kan påvirke resultatet, og det er viktig å handle raskt, og følge et sett med «gylne regler» for gambling. Hvis du sitter med en følelse av at et mål «ligger i luften», kan du tjene gode og raske penger med Liveoddsen.

Gylne regler for Langoddsen og Liveoddsen

Den viktigste av de «gylne regler» for gambling, er å ikke spille for mer enn man har råd til å tape. Dette hjelper Norsk Tipping til med. Før du får lov å levere ditt første spill på Liveoddsen må du nemlig sette en innsatsgrense for spill, som du ikke får lov å overskride. En forutsetning for å bruke Liveoddsen er en rask og stabil internett-forbindelse. Det er også viktig å huske at det kan være forsinkelser på sendingelangoddsenn. Med bruk av de gylne regler og sunn fornuft, kan Liveoddsen gi deg overskudd. Det er også mulig å bruke Liveoddsen for å sikre profitt på dine Langoddsen-spill. Selv om Liveoddsen handler om å lese kampene mens de utspiller seg, går det an å forberede seg på forhånd. Det finnes lag med strategi om å åpne aggressivt, som kan gå tom for krefter utover i kampen. Vet du dette, kan du utnytte informasjonen til å gjøre fortjeneste på Liveoddsen.