Nåværende betting tips for sport verden

En lang rekke nettsider med betting tips

Det finnes omtrent like mange metoder for å skaffe seg gode betting tips som det finnes spillere. En relativt stor mengde nettsider spesialiserer seg på betting tips, tilbyr systemer for betting, eller leverer blogger og kommentarer som blant annet omhandler tips for spillere, for eksempel sports.nordicbet.com, Betshoot.com, Betstarts.com og www.olbg.com/betting-tips

Stadig bredere utvalg

Utvalget av sportsgrener og aktiviteter det er mulig å spille på utvider seg stadig. At man kan spille på kamper innenfor grener som fotball, ishockey, håndball og hesteløp er godt kjent og omtalt. Det er imidlertid Ikke alle som vet at man nå kan gamble på tennis, golf, rugby, basket, snooker, bil race, dart og boksing. Dette er aktiviteter der det finnes mengder av gode betting tips fra en rekke forskjellige selskaper eller enkeltindivider som av ulike årsaker regnes som eksperter innen betting tips.

Tips om forskjellige typer betting

Noen betting tips er mer detaljerte og grunnleggende, og tar for seg hele konseptet med odds, forklarer hvordan man får tilgang til oddsspill, hvordan man plasserer et veddemål, velger marked, velger innsats, og de mekanismene som skjer betting tipsnår man plasserer selve veddemålet. Noen sider forklarer inngående hva odds er, og mener dette er nøkkelen til vellykket betting. Andre mener tips om ulike typer veddemål er viktigere. Den enkleste form for veddemål, singel-veddemål, handler om et enkelt valg i en enkel hendelse, som første målscorer eller vinner av en kamp. Et flerfoldig veddemål på to eller flere individuelle hendelser, som Manchester United til å slå Liverpool og Everton til å slå Chelsea, medfører selvfølgelig større risiko for tap, men også høyere eventuell gevinst. For å kunne vinne et akkumulator-spill må du ha alle resultatene i opp til så mange som 20 valg riktig. Et hett tips for betting i skrivende stund, kan være for eksempel seier 1-0 for Norwich mot Manchester City 12. mars, noe som for øyeblikket gir 20 ganger pengene tilbake hos SkyBet.